Sider

søndag 1. januar 2017

Velkommen 2017!

Ett helt år har gått uten blogging, nærmere 1,5 år siden sist.Grunnene er nok fler, en økt ungeflokk gir mindre tid. Lite inspirasjon er nok og medskyldig. Lite energi og muligens en tanke utbrent gjør at det rett og slett ikke blir prioritert.

Lite søvn på nettene gjør at både kropp og sinn blir påvirket, ringvirkning av hus og hjem som fylles opp av rot og føles overveldende. En begynner i ene enden og før en kommer til slutten er starten allerede tilbake til utganspunktet. Småbarn, lekende, rotende, hylende, smilende. En klem som varmer og gir energi, to små lubbene armer som klemmer mens et klissete kyss smelter på kinnet.

Det blir litt lettere, søvnen bedres, og sakte men sikkert stiger energien til å rekker over mer enn bare lubne armer som skal klemmes, små munner som skal mates og kleshauger som skal bestiges. en kveld består av mer enn nattahistorier og sofasliting.

jeg hilser 2017 velkommen og håper den bringer like mye glede som 2016, gjerne mer søvn og mindre våkne netter. Mer energi til sy og søm, og nye matretter. Jeg håper jeg kan få til et grønnere hushold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar